Ultralife

Ultralife Corporation, de wereldwijde batterijoplossingen specialist, is een toonaangevende ontwikkelaar, fabrikant en verkoper van een breed scala van standaard 9-Volt, Hirate ® Cilindrisch en Thin Cell ® lithium-batterijen, lithium-ion en lithium-polymeer accu's. Ultralife bezit een van 's werelds meest gevarieerde lithium cel en batterij verpakking configuraties, oplossingen op maat en productiemogelijkheden. Ultralife toonaangevende technologie maakt het bedrijf uniek in de markt. Elfa levert met name special lithium batterijen en militaire batterijen van Ultralife.

Meer weten? Kijk op www.ultralifecorporation.com

De lithium 9-volts blokbatterij van Ultralife gaat dankzij de chemie tot 5 keer langer mee in vergelijking met de alkaline varriant. Verschillende kenmerken voor deze batterij zijn de hoge energiedichtheid, kleine mate van zelfontlanding, de lange houdbaarheid en geschiktheid binnen een breed temperatuurbereik.

Meer weten over de 9-Volt blockbatterij van Ultralife? Klik hier.

De lithium-ion prismatische (rechthoekige en cilindrische) batterijen van Ultralife bieden een hoge energiedichtheid, hoge capaciteit en lange levensduur in de meest voorkomende, lichtgewicht maten en zonder memory-effect. Daarnaast werken de batterijen over een breed temperatuurbereik en zijn ideaal voor draagbare elektronische apparaten. Meer weten over de lithium-ion batterijen van Ultralife? Klik hier.

Switch Language ▾
Elfa Benelux
Elfa UK
English
Elfa DE
Deutsch

Voordelen van Elfa

  • Ruim 100 jaar ervaring
  • Altijd een oplossing,
    maatwerk mogelijk
  • Alle grote merken
  • In-house productie op drie locaties
  • ISO 9001 & 14001 gecertificeerd

Contact

Hoofdkantoor Elfa Nederland:
Elfa Elementenfabriek bv
Madridstraat 5-7
1175 RK  Amsterdam (Lijnden)
T: +31 (0)20 643 69 72
F: +31 (0)20 643 90 73
E: [email protected]

Alle contactgegevens >