SETO

Het bedrijf SETOLITE is gevestigd in Hückeswagen te Duitsland en is succesvol actief in het verhandelen van mobiele verlichting. Binnen korte tijd heeft het bedrijf een grote reputatie opgebouwd door hoge kwaliteit en een professionele advisering te leveren. Daarnaast heeft de onderneming een indrukwekkende klantenkring opgebouwd. Zo vertrouwen vele klanten uit de hoek van Defensie op de producten van het bedrijf SETOLITE. Voor het gebruik in explosiegevaarlijke gebieden, biedt SETO een breed scala aan EX-beschermde armaturen in verschillende versies. In speciale gevallen is het ook mogelijk maatwerk te leveren en kan Elfa u in contact brengen met de productontwikkelaars van het bedrijf.

Meer weten? Bekijk het SETO assortiment van Elfa hier. Of kijk op www.setolite.com

De nieuwste aanwinst van de Seto Aldebaran series is hier! Naar alle verwachting zal deze circa mei leverbaar zijn bij Elfa.

De Raptor RP LED-series behoort tot de meest efficiënte in zijn soort. Oorspronkelijk is deze serie ontworpen om het verbruik van de halogeen versie terug te dringen. En dat is gelukt met een gebruik besparing van zo'n 40%, SETO heeft dan ook alle mogelijk truuken uit de doos gebruikt om dit doel te bereiken. Zo is er gebruik gemaakt van de beste LED modules, speciaal ontworpen lenzen en een efficiënte warmteafvoer.

De oplaadbare SETO MiniTUBE LED is de onmisbare collega tijdens dagelijkse taken. Of dat nou hard werk in de werkplaats is, langdurige assemblage in industrie of het opzetten van tenten op de camping, de MiniTUBE is klaar voor gebruik.

Het succes van de Aldebaran 360 graden is gebaseerd op zijn hoge flexibiliteit en het efficiënte gebruik van de ultra-heldere LED-lampen. De mogelijkheid om traploos te schakelen tussen 360 graden rondom licht en verlichting naar beneden gericht opent een breed scala van toepassingen. Op bouwplaatsen, bij reddingsoperaties of bij evenementen, bewijst dit 360 graden FLEX-LED zijn waarde.

De nieuwe Aldebaran 4000A LED van SETOLITE heeft een bedrijfstijd van maximaal 40 uur en beschikt over draadloze bedieningsmogelijkheden. Door de toepassing van een meer geavanceerde lithium-ion technologie zijn de SETO-ingenieurs erin geslaagd de lichtopbrengst van deze lamp te verhogen terwijl de laadtijd juist aanzienlijk verminderd is. Met de traploze dimfunctie kunt u de gewenste hoeveelheid lichtopbrengst optimaal aanpassen aan de specifieke toepassing waarvoor u het product gebruikt. Meer weten over de Aldebaran 4000A Led? Klik HIER of bekijk de website van Seto hier.

Deze high-performance lamp vertegenwoordigt de meest geavanceerde mobiele LED-technologie. Het product is robuust, bijna onderhoudsvrij en gemakkelijk te hanteren. De SETO-Remote-LED-Power-90 (SRLP) heeft twee toepassingsmodi:

Dit verlichtingsarmatuur is zodanig geconstrueerd, dat er direct op de werkplek een helder, niet verblindend licht wordt geworpen.

 • Behuizing van geanodiseerd aluminium profiel
 • Afdekkap van slagvast Makrolon
 • Zijkappen van breukvrije kunststof
 • Grote lichtopbrengst 2 x 36W TCL = 1 x 500W halogeen
 • Geringe warmte ontwikkeling
 • Andere spanningen of vermogen op aanvraag leverbaar
 • Gewicht 2,9 kg
 • Afmetingen 485 x 145 x 190 mm
 

Meer weten over de Aldebaran Serie 1000? Klik hier.

De Aldebaran Strahler YHS spotlights zijn robuuste allrounders. Met een lichte stralingshoek van 60 graden, kunnen grote afstanden worden overbrugd zonder enig probleem. Optioneel zijn de spotlights ook verkrijgbaar met een stralingshoek van 90 graden om nog grotere gebieden te verlichten. De spots hebben een luchtklep om te reageren op veranderende omstandigheden, zoals een snel dalende temperatuur. Dit voorkomt de vorming van condenswater. Consistente prestaties van de verlichting zijn dus gegarandeerd. Een high performance heatpipe zorgt voor een optimale koeling van de geïnstalleerde CREE XB-D LED-chips en zorgt zo voor een lange levensduur. Meer weten over de Aldebaran Strahler YHS? Klik hier.

Switch Language ▾
Elfa Benelux
Elfa UK
English
Elfa DE
Deutsch

Voordelen van Elfa

 • Ruim 100 jaar ervaring
 • Altijd een oplossing,
  maatwerk mogelijk
 • Alle grote merken
 • In-house productie op drie locaties
 • ISO 9001 & 14001 gecertificeerd

Contact

Hoofdkantoor Elfa Nederland:
Elfa Elementenfabriek bv
Madridstraat 5-7
1175 RK  Amsterdam (Lijnden)
T: +31 (0)20 643 69 72
F: +31 (0)20 643 90 73
E: [email protected]

Alle contactgegevens >