Renata

Renata is een dochteronderneming van de Swatch Group Ltd in Biel. Het bedrijf werd opgericht in 1952 als fabrikant van componenten voor mechanische horloges. Binnen enkele jaren werd het bedrijf een toonaangevende fabrikant en leverancier van knoopcellen voor horloges en veel elektronische productgroepen (medische technologie , RFID , radio controle , lichtmeting, etc.).

Renata is met recht: The Swiss Power Source

 • Marktleider in productie-technologie van knoopcellen
 • Een van de 3 grootste producenten van knoopcellen wereldwijd
 • Processen worden continu verbeterd om de hoge kwaliteit die klanten verwachten te overtreffen
 • In nauwe samenwerking met klanten, ontwikkelt en produceert Renate innovatieve, betaalbare, milieuvriendelijke en hoogwaardige oplossingen voor polshorloges en industriële toepassingen.
 • Renata heeft een benchmark voor de industrie met haar nieuwe concept en de uitstekende kwaliteit van 0 % kwik zilveroxide knoopcellen ingesteld.

 

Meer weten? Kijk op www.renata.com

Sinds 1982, toen Renata lanceerde de industriële productie en de levering van lithium-batterijen startte, is het scala aan toepassingen voortdurend gegroeid. Renata lithium batterijen worden nu gebruikt in de computer- en automobielindustrie, telecommunicatie-, medische industrie en in steeds meer verschillende draagbare apparaten. Renata lithium batterijen voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en bieden een uitstekende betrouwbaarheid.

Renata's uitgebreide assortiment van meer dan 40 verschillende zilver oxide knoopcellen, biedt een geschikte voedingsbron voor vele elektronische apparaten die vragen om een ultra-compacte voeding met lange levensduur en een laag voltage. De cellen zijn extreem lekdicht dankzij een uitgekiende sealproces.

Renata's assortiment van meer dan 100 verschillende soorten knoopbatterijen met lip biedt een breed scala van PC Board montagemogelijkheden. Het soldeergebied van de lipjes garandeert een optimale verbindingen met de PCB's. Naast het standaardprogramma, kan Renata op maat vervaardigde versies bieden. Neem dan contact met Elfa op met uw wensen door te nemen.

Renata biedt sinds kort een nieuwe lijn van producten: Lithium Ion Polymer accu's. Het assortiment in de maten en de capaciteit zal worden uitgebreid, indien daar vraag naar blijkt en de productie haalbaar is.

Renata biedt het breedste scala aan ingekapselde 3V Lithium batterijen. Deze Power Modules zijn verkrijgbaar als horizontale of verticale design, met of zonder ontkoppeling diodes.
De ingekapselde batterij is hermetisch afgesloten en daardoor geschikt voor toepassingen onder zware omstandigheden (dat wil zeggen buiten).

Switch Language ▾
Elfa Benelux
Elfa UK
English
Elfa DE
Deutsch

Voordelen van Elfa

 • Ruim 100 jaar ervaring
 • Altijd een oplossing,
  maatwerk mogelijk
 • Alle grote merken
 • In-house productie op drie locaties
 • ISO 9001 & 14001 gecertificeerd

Contact

Hoofdkantoor Elfa Nederland:
Elfa Elementenfabriek bv
Madridstraat 5-7
1175 RK  Amsterdam (Lijnden)
T: +31 (0)20 643 69 72
F: +31 (0)20 643 90 73
E: [email protected]

Alle contactgegevens >