Petzl

Petzl is wereldmarktleider op het gebied van klimmaterialen. Petzl produceert kwalitatief hoogwaardige producten, innoveert (denk bijvoorbeeld aan de uitvinding van de GriGri) en loopt voorop in het ontwikkelen van veiligheidsnormen. Daarnaast is Petzl tevens producent van kwalitatief hoogwaardige en innovatieve hoofdlampen. Het dragen van een lamp op je hoofd is zo praktisch en zo normaal vandaag aan dat je gemakkelijk vergeet dat dit een geheel nieuw concept was en een complete innovatie 30 jaar geleden, toen Petzl zijn eerste hoofdlamp lanceerde. Sindsdien zijn de Petzl hoofdlampen steeds lichter geworden, steeds compacter, duurzamer en krachtiger. Ze zijn de standaard voor design en technologie. Er is een Petzl hoofdlamp voor elke aktiviteit, van dagelijks gebruik tot de meest technische activiteiten, waar verlichting een belangrijk onderdeel van veiligheid is.

Meer weten? Bekijk het Petzl assortiment van Elfa hier. Of Kijk op www.petzl.com

Robuuste, waterdichte en explosie-vrije hoofdlamp voorzien van één verlichtingsniveau (brede lichtstraal), ontworpen voor verlichting op korte afstand. Deze robuuste, waterdichte en explosie-vrije hoofdlamp met brede lichtbundel is speciaal ontworpen voor werkzaamheden die binnen handbereik plaats vinden.

Robuuste, waterdichte en explosie-vrije hoofdlamp voorzien van twee verlichtingsniveaus (brede- en gecombineerde lichtstraal), ontworpen voor verlichting op korte afstand en voor verplaatsingen. Deze robuuste, waterdichte en explosie-vrije hoofdlamp met brede en gecombineerde lichtbundel is speciaal ontworpen voor werkzaamheden die binnen handbereik plaats vinden en voor verplaatsingen.

Robuuste, waterdichte en explosie-vrije hoofdlamp voorzien van drie verlichtingsniveaus (brede, gecombineerde en geconcentreerde lichtstraal), ontworpen voor verlichting op korte afstand, voor verplaatsingen en om ver mee te kunnen zien. Deze robuuste, waterdichte en explosie-vrije hoofdlamp met brede, gecombineerde en geconcentreerde lichtbundel is speciaal ontworpen voor werkzaamheden die binnen handbereik plaats vinden, voor verplaatsingen én om ver mee te kunnen zien.

Robuuste, waterdichte en explosie-vrije hoofdlamp voorzien van drie verlichtingsniveaus (brede, gecombineerde en geconcentreerde lichtstraal), ontworpen voor verlichting op korte afstand, voor verplaatsingen en om ver mee te kunnen zien. Voorzien van oplaadbare accu.

Hoofdlamp met 4 LED's, 3 lichtsterkten (twee vaste standen en een knipperstand). Universeel gebruik. Drie lichtsterkten (maximum, economisch en knipperend) en een elektronische druk-schakelaar.

De Petzl Tikka Plus 2 is een krachtige hoofdlamp met 1 krachtige Led, 1 rode Led, 5 verlichtingsniveaus (drie vaste en twee knipper-modi) en wordt geleverd inclusief 3 AAA batterijen.
De Tikka Plus2 hoofdlamp levert 70 Lumen in maximale modus en kan hiermee tot op 40 meter verlichten. De economische modus bespaart energie waardoor er tot 185 uur licht gegeven kan worden. De rode Led levert een handige bijkomende verlichting voor nachtelijke observaties of een knipperlicht voor extra veiligheid (bijvoorbeeld in stedelijk gebied). De Petzl Tikka Plus2 kan gebruikt worden met lithium batterijen om het gewicht te beperken of voor toepassingen in koude weersomstandigheden.

Tikkina2 is een goede hoofdlamp voor dagelijks gebruik, de twee leds geven voldoende licht voor allerlei werkzaamheden thuis of op het werk. Deze Tikkina2 hoofdlamp heeft twee standen, maximum en economisch. Op de maximale stand ontstaat tot 23 meter zicht. In de economische stand hebt u nog steeds 13 meter zicht en is de batterij levensduur 190 uur.

De Petzl Zipka 2 is een ultralichte en compacte 4 LED hoofdlamp met 2 lichtsterktes en een knippermodus en wordt geleverd met 3 AAA batterijen. De Zipka2 is uitgerust met een intrekbaar ZIP oprol-systeem. Dankzij dit systeem kan men de lamp bevestigen op het hoofd, aan de pols of op andere houders zoals bijvoorbeeld een tentstok. De lamp biedt een hoge kwaliteit dankzij de drie verlichting niveaus (maximum, economisch en knipperlicht) die men kan bedienen via een eenvoudige elektronische schakelaar met drukknop. In de maximum modus leveren de vier Leds een lichtsterkte van 40 Lumen dat voldoende verlichting biedt om te kunnen zien op een afstand van 29 meter. In de economische modus, kan de levensduur van de batterijen worden geoptimaliseerd tot 120 uur. De batterijhouder is eenvoudig te openen.

Switch Language ▾
Elfa Benelux
Elfa UK
English
Elfa DE
Deutsch

Voordelen van Elfa

  • Ruim 100 jaar ervaring
  • Altijd een oplossing,
    maatwerk mogelijk
  • Alle grote merken
  • In-house productie op drie locaties
  • ISO 9001 & 14001 gecertificeerd

Contact

Hoofdkantoor Elfa Nederland:
Elfa Elementenfabriek bv
Madridstraat 5-7
1175 RK  Amsterdam (Lijnden)
T: +31 (0)20 643 69 72
F: +31 (0)20 643 90 73
E: [email protected]

Alle contactgegevens >