Peli cases

Elfa Elementenfabriek voert al jaren het merk Peli. De professionele zaklampen van Peli zijn immers state of the art en enorm robuust. Nu biedt Elfa ook het volledig assortiment kunststof koffers van Peli aan. Vanuit haar markt (denk aan nooddiensten, industrie en defensie) ervaart Elfa veel vraag naar robuuste waterdichte cases. In eerste instantie om de hightech oplossingen die Elfa biedt te verpakken, maar ook los daarvan. En wat voor haar licht- en poweroplossingen geldt, geldt ook hier: maatwerk is mogelijk. Peli levert de koffers standaard desgewenst met een plukfoam of klittenband vakverdeling. Elfa gaat verder en kan u ook een volledig maatwerkinterieur bieden. Zo worden de meest waterdichte, stofdichte en stootbestendige koffers plots ook de best passende koffers.

Het assortiment Pelicases omvat meer dan 70 valbestendige, polypropylene koffers om gevoelige apparatuur van allerlei formaten te beschermen. De cases worden voortdurend op de proef gesteld door professionals onder de meest extreme omstandigheden en doorstaan al meer dan 30 jaar iedere test. De Pelicase is dan ook ontworpen om te voldoen aan de militaire testvereisten en wordt aangeboden met een ongeëvenaarde levenslange garantie. Elfa biedt u niet alleen het brede assortiment, het biedt u ook diepgaande expertise rond de Pelicase. Leg uw specifieke vraag neer bij onze specialisten en we bieden u een oplossing op maat.

Bekijk Elfa's volledige assortiment van Peli Cases hier.

Pelicases stack

De 350 serie is waterdicht drukbestendig en stofdicht (zoals alle Peli cases). Er is een automatisch werkend overdrukventiel dat handig is bij vliegtuigtransport. Twee grote, neerklapbare, handvatten zijn handig om de case met twee personen te tillen. Het kubusvormige ontwerp is een handig concept.

De 1500 serie heeft eenvoudig te openen sluitingen die in twee stappen open gaan (overigens: zoals alle Peli cases). Het is een lichtgewicht en draagt prettig door de goed gevormde handgreep. De 1500 is een echt Peli-werkpaard: slim, niet te groot, niet te klein en goede kwaliteit.

De 1600 serie heeft twee extra sluitingen omdat het deksel groter is en de lucht- en stofdichtheid gegarandeerd moet kunnen worden. RVS in structuur en hangslotbeschermers. De open celkern, gecombineerd met een stevig wandontwerp leidt tot een stevig en toch relatief licht ontwerp.

De 1700 serie. De lange Peli case, de lange Pelikoffer. Binnenwerks tot 90,8 cm lengte en bij diagonaal gebruik kunnen er nog wel enkele centimeters bij. Heeft polyurethaan wielen en RVS lagers. Natuurlijk waterdicht, stofdicht, drukbestendig.

Switch Language ▾
Elfa Benelux
Elfa UK
English
Elfa DE
Deutsch

Voordelen van Elfa

  • Ruim 100 jaar ervaring
  • Altijd een oplossing,
    maatwerk mogelijk
  • Alle grote merken
  • In-house productie op drie locaties
  • ISO 9001 & 14001 gecertificeerd

Contact

Hoofdkantoor Elfa Nederland:
Elfa Elementenfabriek bv
Madridstraat 5-7
1175 RK  Amsterdam (Lijnden)
T: +31 (0)20 643 69 72
F: +31 (0)20 643 90 73
E: [email protected]

Alle contactgegevens >