Elfa's Powalite ECO

De Powalite ECO is de zelfrijdende lichtoplossing voor op de werkvloer. Met maximaal 60.000 lumen licht intensiteit is deze in staat om 3000 m² te verlichten. De licht-output kan uiteraard gedimd worden.

Standaard is de Powalite ECO uitgerust met de SETO Aldebaran Flex 360° . Dit geeft onder andere mogelijkheid om de lichthoek gemakkelijk af te stellen, de panelen individueel te bedienen en lamp van de mast te verwijderen voor transport. 

Dankzij het flinke accu pakket heeft de Powalite een autonomie van 8 uur op volle kracht, of 16 uur op half vermogen. Het geheel is in 6 uur weer opgeladen, door middels netstroom, of een stroomgenerator.

Daarnaast rijdt u de Powalite gemakkelijk voor- of achteruit naar zijn plaats van bestemming door het autonome beweegsysteem. Eénmaal aangekomen op de werkplek zorgen de swing-out stabilisatiepoten ervoor dat de Powalite op z'n plek blijft. Alles wat er nodig is om het apparaat te verplaatsen is simpelweg het overhalen van de schakelaar. Door de ingebouwde elektromotor is de Powalite in staat om zichzelf via een schans in een bus te laden. Deze motoren draaien overigens op een apart stroomcircuit zodat de licht prestaties hierdoor niet worden beïnvloedt.

Tevens kan de Powalite gebruikt worden als een mobiele stroomvoorziening. Met de 230 volt uitgang kan apparatuur van stroom worden voorzien. 

Voor specificaties en meer informatie kunt u HIER het informatieblad bekijken, de onderstaande afbeeldingen bekijken, of contact opnemen met Elfa Elementenfabriek

EcoPowalite17

EcoPowalite3

Eco Powalite 2

EcoPowalite7

EcoPowalite22

EcoPowalite4

EcoPowalite5

EcoPowalite21

Photos made by Joe Lenton

Switch Language ▾
Elfa Benelux
Elfa UK
English
Elfa DE
Deutsch

Voordelen van Elfa

  • Ruim 100 jaar ervaring
  • Altijd een oplossing,
    maatwerk mogelijk
  • Alle grote merken
  • In-house productie op drie locaties
  • ISO 9001 & 14001 gecertificeerd

Contact

Hoofdkantoor Elfa Nederland:
Elfa Elementenfabriek bv
Madridstraat 5-7
1175 RK  Amsterdam (Lijnden)
T: +31 (0)20 643 69 72
F: +31 (0)20 643 90 73
E: [email protected]

Alle contactgegevens >