15 oktober 2024

Elfa genomineerd voor Onderneming van het Jaar 2024

Met trots kunnen we aankondigen dat Elfa Elementenfabriek BV is genomineerd voor de titel ‘Onderneming van het Jaar 2024’ in Haarlemmermeer. Samen met BenKom Group BV (Hoofddorp) en MRS Waterbouw (Boesingheliede) behoren we tot de top 3 bedrijven die kans maken op deze prachtige onderscheiding.

 

Om genomineerd te worden voor deze prijs, moeten bedrijven voldoen aan diverse criteria, zoals lokale betrokkenheid, duurzame ambities, en een heldere visie op maatschappelijk verantwoord ondernemen. Elfa voldoet, net als de andere genomineerden, aan deze belangrijke maatstaven. De jury, bestaande uit deskundigen uit het bedrijfsleven en lokale autoriteiten, zal in de komende weken bedrijfsbezoeken afleggen om de bedrijven nog beter te leren kennen.

 

Deze nominatie is een geweldige erkenning voor de inzet en toewijding van ons hele team. “We zijn enorm trots dat we als een van de drie genomineerden zijn geselecteerd,” zeggen Pieter en Daan van Elfa gezamenlijk. “Het is een bevestiging van ons harde werk en onze visie op duurzaamheid en innovatie. Dit motiveert ons om met nog meer energie door te gaan.”

 

De prijs wordt georganiseerd door MeerBusiness Haarlemmermeer & Schiphol, in samenwerking met de Gemeente Haarlemmermeer. De uiteindelijke winnaar zal later dit jaar worden bekendgemaakt, en wij kijken vol spanning uit naar de uitslag.

 

Of we nu winnen of niet, deze nominatie alleen al is voor ons een bevestiging dat we op de goede weg zijn. We willen graag iedereen bedanken die hieraan heeft bijgedragen. Samen bouwen we verder aan een duurzame toekomst!

 

Elfa genomineerd als Onderneming van het Jaar in Haarlemmermeer

Pieter en Daan nemen de nominatie in ontvangst.

Laatste nieuws

15 okt 2024 Elfa Elementenfabriek aanwezig op Vakbeurs Energie »
15 okt 2024 Elfa genomineerd voor Onderneming van het Jaar 2024 »
19 sep 2024 Elfa Elementenfabriek binnenkort aanwezig op NEDS 2024 en Vakbeurs Energie! »
28 aug 2024 Hugo Mutsaers met pensioen! »
22 aug 2024 Assortimentswijziging Procell »
 
nieuwsoverzicht
Inschrijven voor de nieuwsbrief: