18 juli 2024

Elfa Elementenfabriek compenseert CO2 met Trees for All

Bij Elfa Elementenfabriek zijn we toegewijd aan duurzaamheid en het minimaliseren van onze ecologische voetafdruk. We zijn dan ook trots om aan te kondigen dat we door deelname aan het Trees for All project 75,31 ton CO2 hebben gecompenseerd.

 

Trees for All

Trees for All is een Nederlandse organisatie die zich inzet voor het planten van bomen en het herstellen van bossen wereldwijd. Ze voeren projecten uit in Nederland en in andere delen van de wereld, met een focus op duurzaam bosbeheer en het tegengaan van ontbossing. Door bomen te planten, draagt Trees for All bij aan het behouden van biodiversiteit, het verbeteren van de leefomstandigheden voor lokale gemeenschappen en het bestrijden van klimaatverandering.

 

De bijdrage van Elfa

Onze deelname aan het Trees for All project heeft geleid tot de aanplant van nieuwe bomen en het herstel van bestaande bossen. Dit draagt niet alleen bij aan de opname van CO2 uit de atmosfeer, maar helpt ook bij het ondersteunen van vele plant- en diersoorten. Bovendien hebben we hiermee een positieve impact op de lokale gemeenschappen die afhankelijk zijn van gezonde bossen voor hun levensonderhoud.

 

Deze mijlpaal motiveert ons om door te gaan met milieuvriendelijke initiatieven en duurzame oplossingen. Dankzij ons langdurige contract met Trees for All kunnen we ook in de toekomst continu onze volledige CO2-uitstoot blijven compenseren.
Samen bouwen we aan een groenere en duurzamere toekomst!

 

Laatste nieuws

15 okt 2024 Elfa Elementenfabriek aanwezig op Vakbeurs Energie »
15 okt 2024 Elfa genomineerd voor Onderneming van het Jaar 2024 »
19 sep 2024 Elfa Elementenfabriek binnenkort aanwezig op NEDS 2024 en Vakbeurs Energie! »
28 aug 2024 Hugo Mutsaers met pensioen! »
22 aug 2024 Assortimentswijziging Procell »
 
nieuwsoverzicht
Inschrijven voor de nieuwsbrief: