22 augustus 2024

Assortimentswijziging Procell

Graag informeren we onze klanten over een wijziging in het assortiment van Procell, die van invloed zal zijn op het productaanbod van Elfa Elementenfabriek. Procell heeft recent aangekondigd dat ze vanaf 31 augustus 2024 zullen stoppen met de productie van drie batterijen:

Procell Constant C
Procell Constant D
Procell Constant 9V

Uit onderzoek is gebleken dat meer dan 70% van de apparaten nu krachtigere batterijen nodig heeft. Dit percentage zal naar verwachting toenemen tot meer dan 80% in de komende jaren. Daarom richt Procell zich voortaan volledig op hun Intense-batterijen om beter aan deze vraag te voldoen.

 

Wat betekent dit voor jou?
De assortimentswijziging van Procell brengt een aantal veranderingen met zich mee, zoals het laatste bestelmoment en ons advies voor een vervangend product.

Laatste bestellingen:
Je kunt tot en met 31 augustus reguliere bestellingen plaatsen voor de Procell Constant C, D en 9V batterijen. Bestellingen die na deze datum worden geplaatst, kunnen nog worden geleverd zolang de voorraad strekt.

Overstappen op Procell Intense:
We raden je aan over te stappen op de Procell Intense C, D en 9V batterijen; deze gaan langer mee én bieden betere prestaties voor apparaten met een hogere energiebehoefte.

Meer informatie nodig?
Onze accountmanagers staan klaar om je te ondersteunen en verdere details te verstrekken over deze productupdate van Procell. Mocht je vragen hebben of aanvullende informatie wensen, neem dan gerust contact met ons op.

Laatste nieuws

28 aug 2024 Hugo Mutsaers met pensioen! »
22 aug 2024 Assortimentswijziging Procell »
18 jul 2024 Elfa Elementenfabriek compenseert CO2 met Trees for All »
08 jul 2024 Elfa Elementenfabriek ondersteunt Solar Boat Twente tijdens Monaco Energy Boat Challenge »
01 jul 2024 Elfa Elementenfabriek brengt bezoek aan Eurosatory 2024 »
 
nieuwsoverzicht
Inschrijven voor de nieuwsbrief: