Elfa bij het Infopol-XPO112

Op 25 april is het zover! Elfa zal aanwezig zijn bij de aftrap van de driedaagse INFOPOL beurs in het Belgische Kortrijk.

Sinds 1995 is de INFOPOL uitgegroeid van een regionaal evenement tot één van de toonaangevende bijeenkomsten op het gebied van materiaalvoorziening van urgentiediensten in de Benelux. Om de 2 jaar is er gelegenheid voor de meest gespecialiseerde bedrijven om hun assortiment te tonen. Hier vindt u dus de nieuwste, meest innovatieve en effectiefste producten en diensten op het gebied van politie-, bewakings-, en veiligheidswerk.

Sinds de afgelopen vijf edities van de INFOPOL is er een samenwerking met XPO112. De XPO112 is hét contactplatform voor professionals van urgentiediensten en de leveranciers van producten en diensten ten behoeve van de sector. Op XPO112 worden alle diensten en producten gepresenteerd die nodig zijn voor een interventie bij een rampen, ongevallen, branden etc. Voorbeelden hiervan zijn de binnenkomende oproepen op het noodnummer 112, het binnenbrengen van de patiënt in de spoedafdeling en het neutraliseren van de ramp.

Hobrand Algebra en Elfa Elementenfabriek zullen de handen inéén slaan en samen met een stand in hal 6 op de XPO112 staan. Wij zullen (onder andere) verschillende lampen uit ons SETO assortiment meenemen. Echter nemen wij ook een aantal verlichtingstoepassingen mee die wellicht interessant zijn voor u.

Kijk voor meer informatie op www.infopol-xpo112.be

Powalite

Hieronder staan enkele sfeerfoto's van de Infopol-XPO112:

1

2

3

Switch Language ▾
Elfa Benelux
Elfa UK
English
Elfa DE
Deutsch

Voordelen van Elfa

  • Ruim 100 jaar ervaring
  • Altijd een oplossing,
    maatwerk mogelijk
  • Alle grote merken
  • In-house productie op drie locaties
  • ISO 9001 & 14001 gecertificeerd

Contact

Hoofdkantoor Elfa Nederland:
Elfa Elementenfabriek bv
Madridstraat 5-7
1175 RK  Amsterdam (Lijnden)
T: +31 (0)20 643 69 72
F: +31 (0)20 643 90 73
E: [email protected]

Alle contactgegevens >