SETO Lighting Box

De SETO Lighting Box is de kant-en-klaar oplossing voor licht op slecht bereikbare plekken.

Met de nieuwste vinding van Seto is het eenvoudiger dan ooit om werkplekken als bouwplaatsen of bergingslocaties langdurig te verlichten. Binnenin de stalen behuizing is er ruimte voor alle benodigdheden om het licht gedurende de nacht te laten branden. Hierdoor is alles binnen handbereik.

Door de zeer krachtige SETO Powerator Compact 1800 samen te voegen met de werklampen uit de Aldebaran Flex Grad 360° serie en de Aldebaran Raptor LED serie heeft SETO een uitstekende oplossing gevonden . Met deze combinatie wordt het mogelijk om een hectare voor minimaal vier uur van licht te voorzien.

De Lighting box bestaat uit een afsluitbare kooi met daarin ruimte voor de SETO Powerator Compact 1800 generator. Daarnaast is er een tank ingebouwd met ruimte voor 570 liter water voor de koeling van de motor. Ook is er een lampenmast ingebouwd met aansluiting voor elke lamp uit de Aldebaran Flex Grad 360° serie en de Aldebaran Raptor LED serie. Hierdoor is de keuze aan u wat voor verlichting er vereist is voor de situatie. Verder is er voldoende ruimte in de kooi aanwezig voor een reservebrandstoftank en eventueel ander gereedschap.

Gebruikersgemak staat hoog in het vaandel bij de Lighting Box. Dit is terug te zien in de opbergruimte onderin, de handpomp om de mast op te zetten en toepassingen als het makkelijke wegsluizen van het gebruikte water.

Voor vragen en verdere informatie kunt u vanzelfsprekend contact opnemen met onze Inside Sales afdeling

Switch Language ▾
Elfa Benelux
Elfa UK
English
Elfa DE
Deutsch

Voordelen van Elfa

  • Ruim 100 jaar ervaring
  • Altijd een oplossing,
    maatwerk mogelijk
  • Alle grote merken
  • In-house productie op drie locaties
  • ISO 9001 & 14001 gecertificeerd

Contact

Hoofdkantoor Elfa Nederland:
Elfa Elementenfabriek bv
Madridstraat 5-7
1175 RK  Amsterdam (Lijnden)
T: +31 (0)20 643 69 72
F: +31 (0)20 643 90 73
E: [email protected]

Alle contactgegevens >