Cadex

Sinds kort is Elfa een officieel re-seller van het Canadese merk Cadex. Het merk onderscheidt zich met verschillende soorten batterij-systemen van hoogstaande kwaliteit.

Sinds 1980 is Cadex bezig met het ontwikkelen en verbeteren van batterij-systemen zoals (onder andere) opladers, adapters, testers en onderhouds systemen. Hierin hebben ze meerdere primeuren geboekt en en bezitten de nodige patenten.

Dit maakt Cadex een voordehandliggende keuze voor specialisten in meer dan 100 landen uit vakgebieden van de automobiele of medische industrie tot telecom en zelfs defensie. 

Ooit is Cadex begonnen met het produceren van batterij analyze systemen, waar ze tot op de dag van vandaag in uitblinken. Daarnaast hebben ze de focus verbreedt naar universele batterijladers. Wanneer Cadex universeel zegt, betekent dat ook echt universeel! De slimme laders herkennen het soort batterij en chemie dat aangesloten wordt om vervolgens de correcte spanning en stroom te gebruiken voor het opladen. Dit zorgt naast het gebruiksgemak ook voor een aanzienlijke langere levensduur van uw accu's. 

Mocht u niet vinden wat u zoekt in het ruime assortiment van Cadex, dan is er ook mogelijkheid om producten aan te passen of op maat te maken.

c7400er large main

Voor meer informatie, kijk op: Cadex.com

Switch Language ▾
Elfa Benelux
Elfa UK
English
Elfa DE
Deutsch

Voordelen van Elfa

  • Ruim 100 jaar ervaring
  • Altijd een oplossing,
    maatwerk mogelijk
  • Alle grote merken
  • In-house productie op drie locaties
  • ISO 9001 & 14001 gecertificeerd

Contact

Hoofdkantoor Elfa Nederland:
Elfa Elementenfabriek bv
Madridstraat 5-7
1175 RK  Amsterdam (Lijnden)
T: +31 (0)20 643 69 72
F: +31 (0)20 643 90 73
E: [email protected]

Alle contactgegevens >