Nieuw: LedLenser industrial series

De gloednieuwe LED LENSER® I-serie is speciaal ontworpen voor professionele en industriële behoeften. Alle lampen uit deze serie zijn nu eveneens beschikbaar in een oplaadbare versie. Onder hen de i6R (staat hierboven afgebeeld), een van de eerste oplaadbare penmodel-zaklampen.

Daarnaast is er de i7 serie. De lampen en deze serie zijn compact en handzaam. De oplaadbare lamp is verkrijgbaar met een laadstation en in dat laadstation plaats je de lamp zonder de batterijen te hoeven verwijderen. De LED LENSER® i7DR (zie foto op onze homepage) onderscheidt zich van de i7R door zijn dubbele laadstation en extra batterij box. Nooit meer een lege accu.

Tenslotte is er de i9 serie (zie hieronder). Hoge lichtopbrengst (400 lumen). De oplaadbare lampen worden geladen in een gebruiksvriendelijke cradle waarin je de lamp met een simpele beweging vastklikt. Er is een versie met NiMh accu en een met Li-ion. Kwaliteit zonder compromis, functionele details, makkelijk hanteerbaar en comfortabele laad-systemen karakteriseren de I-serie. Een goede prijs-kwaliteitsverhouding maakt de I-serie de eerste keuze voor elke vakman, elektricien en industriële gebruiker. De I-serie kenmerkt zich door opvallende felgele accenten en sublieme kwaliteit.

Mail naar [email protected].nl voor beschikbare modellen en prijzen.i9 ledlenserLLEDI6R

Switch Language ▾
Elfa Benelux
Elfa UK
English
Elfa DE
Deutsch

Voordelen van Elfa

  • Ruim 100 jaar ervaring
  • Altijd een oplossing,
    maatwerk mogelijk
  • Alle grote merken
  • In-house productie op drie locaties
  • ISO 9001 & 14001 gecertificeerd

Contact

Hoofdkantoor Elfa Nederland:
Elfa Elementenfabriek bv
Madridstraat 5-7
1175 RK  Amsterdam (Lijnden)
T: +31 (0)20 643 69 72
F: +31 (0)20 643 90 73
E: [email protected]

Alle contactgegevens >