Nieuws

Het Amerikaanse MagLite heeft met de ML150LR de oplaadbare zaklamp opnieuw uitgevonden.

Elfa Elementenfabriek heeft voor de Nederlandse Spoorwegen een speciaal afsluitsein ontwikkeld, waarmee een stilstaande trein vanaf het perron aan de voor en achterzijde gemarkeerd kan worden. Elfa toont zich ook met dit sein weer een echte specialist in maatwerkoplossingen. Haar expertise op het gebied van batterijen en verlichting is hier gecombineerd met kennis van productdesign. Op basis van een strikt pakket van eisen én nauw overleg met de klant heeft Elfa deze mobiele afsluitseinen ontwikkeld en deze vervolgens ook in eigen beheer geproduceerd.

De Aldebaran Remote technology (ART) maakt het mogelijk om de nieuwste Seto Aldebaran lichtapparatuur van afstand bedienen via smartphones of tablets.

Onlangs is Elfa Elementenfabriek aangewezen als exclusief distributeur van Epsilor. De producent van smart batteries, laadsystemen en draagbare stroomvoorzieningen richt zich voornamelijk op toepassingen waar hoge betrouwbaarheid van het materiaal cruciaal is.

Elfa Elementenfabriek heeft als leverancier van het Ministerie van Defensie deelgenomen aan de leveranciersdag bij de Koninklijke Landmacht op 15 september.

Switch Language ▾
Elfa Benelux
Elfa UK
English
Elfa DE
Deutsch

Voordelen van Elfa

  • Ruim 100 jaar ervaring
  • Altijd een oplossing,
    maatwerk mogelijk
  • Alle grote merken
  • In-house productie op drie locaties
  • ISO 9001 & 14001 gecertificeerd

Contact

Hoofdkantoor Elfa Nederland:
Elfa Elementenfabriek bv
Madridstraat 5-7
1175 RK  Amsterdam (Lijnden)
T: +31 (0)20 643 69 72
F: +31 (0)20 643 90 73
E: [email protected]

Alle contactgegevens >