Meer merken...

Elfa Elementenfabriek zoek voor ieder vraagstuk de beste oplossing. Door zelf producten te ontwikkelen of op de markt te zoeken naar de best passende oplossing. Dat betekent, dat we met tal van gespecialiseerde merken samenwerken om u de beste en meest betaalbare oplossing aan te kunnen bieden. Elfa heeft daartoe ook de volgende gerenommeerde merken in haar assortiment:

FAVOUR is niet voor niets ook bij veel professionele gebruikers favoriet. Het merk heeft een unieke prijs/kwaliteitverhouding.

Epsilor is producent van smart batteries, laadsystemen en draagbare stroomvoorzieningen en richt zich voornamelijk op toepassingen waar hoge betrouwbaarheid van het materiaal cruciaal is. Met ruim 170 ingenieurs, drie fabrieken en dertig jaar ervaring is Epsilor klaar voor vrijwel elke uitdaging in batterijproductie. Hiervoor maken zij gebruik van allerlei chemieën, waaronder lithium-polymeer, lithium-ijzerfosfaat (LiFePO4) en zinc-air. Dit maakt dat Epsilor batterijen te vinden zijn ver onder de zeespiegel, ver buiten de ozonlaag, in ziekenhuizen en in elektrische voertuigen overal ter wereld. Bovenal ontwikkelt en levert Epsilor diverse batterijsystemen voor de militaire industrie. 

Cadex is een internationale marktleider op het gebied batterij-gerelateerde systemen. Het Canadese bedrijf blinkt uit in de bouw van onder andere batterij analyze systemen, adapters maar bovenal batterij laders. Dit maakt Cadex een voordehandliggende keuze voor specialisten vanuit talloze vakgebieden. Het merk heeft hun kwaliteit sinds de oprichting in 1980 meervoudig bewezen voor bijvoorbeeld millitaire, medische, automobiele toepassingen.

Meer weten? Kijk op Cadex.com

EnerSys is de wereldwijde marktleider in energie-opslag oplossingen voor industriële toepassingen. Het produceert en distribueert batterijen aan klanten wereldwijd. EnerSys heeft meer dan twintig fabricage en assemblage fabrieken in Europa, Noord-Amerika en Azië. EnerSys biedt ook aftermarket en customer support diensten aan haar klanten uit meer dan 100 landen via haar verkoop-en productievestigingen over de hele wereld.

Meer weten? Kijk op www.enersys.com

Exide Technologies, met activiteiten in meer dan 80 landen, heeft de producten en diensten voor de accu-behoeften van de wereld in het transport en industriële markten. Met meer dan 120 jaar productie heeft Exide de ervaring, geavanceerde onderzoeks-en ontwikkelingsmogelijkheden, en kennis om oplossingen te bieden voor de verschillende energie-eisen. Haar GNB is groot in batterijen voor heftrucks, de revalidatiemarkt, standby systemen, UPS en veel meer.

Meer weten? Kijk op www.exide.com

GP Batteries International Ltd. houdt zich bezig met de ontwikkeling, productie en marketing van batterijen en batterijgerelateerde producten. Sinds haar oprichting in 1964 groeide GP Batteries uit tot een van 's werelds belangrijkste leveranciers van primaire en herlaadbare batterijen. GP Batteries International Ltd. Is de grootste fabrikant van consumentenbatterijen in China. Zij levert een uitgebreid assortiment batterijproducten aan OEM's, toonaangevende batterijfabrikanten en onder haar eigen merknaam, GP Batteries, aan de consumentenmarkt.

Meer weten? Kijk op www.gpbatteries.com

De Led Floodlights van LED's light Pro mogen we zonder meer zeer innovatieve producten noemen. Het betreft een vijftal in Duitsland geproduceerde led-projectoren voor professioneel gebruik. De innovatie zit met name in het feit dat de gehele serie geen drivers kent, maar direct aangesloten is op 230 volt. Dat heeft evidente voordelen.

Mastervolt levert Betrouwbare energiesystemen leveren voor plekken waar men niet op een conventionele manier electriciteit kan opwekken of ontvangen. Het blijft innoveren, vooral op het gebied van groene energievoorziening en elektrische voortstuwing. Het Nederlandse Mastervolt levert producten voor de maritieme, automotive en de solarmarkt.

Meer weten? Kijk op www.mastervolt.nl

Nissen Elektrobau, opgericht in 1914, is gevestigd in Tönning, Duitsland. Het bedrijf werd bekend over de hele wereld en een wereldleider op het gebied van wegsignaleringslampen, met dochterondernemingen in Frankrijk, Groot-Brittannië, Polen, Zwitserland, Italië en Spanje. Alles wat deze fabrieken verlaat voldoet aan de strengste internationale normen.

Meer weten? Kijk op www.nissen-online.de

Stewart R. Browne Manufacturing Company maakt gebruik van de nieuwste technologische ontwikkelingen voor de productie van Static Grounding and Static Bonding products, Portable Hazardous Location Lighting, and Static Ground Monitoring Systems. De producten overtreffen de verwachtingen van klanten en worden toegepast in omgevingen waar met explosieve gassen, dampen en stof gewerkt wordt. Met name de F-81X is een zeer gewild product van deze fabrikant.

Meer weten? Kijk op www.srbrowne.com

UK is een uniek bedrijf dat consequent de verwachtingen overtreft in alles wat het doet. Haar producten worden geprezen door duikers en brandweer, nutsbedrijven en liefhebbers van het buitenleven. Bovendien ontwerpt en produceert het bedrijf een opmerkelijk divers assortiment met industriële zaklampen, veiligheidslampen, duiklampen en hoofdlampen.

Meer weten? Kijk op www.uwkinetics.com

Switch Language ▾
Elfa Benelux
Elfa UK
English
Elfa DE
Deutsch

Voordelen van Elfa

  • Ruim 100 jaar ervaring
  • Altijd een oplossing,
    maatwerk mogelijk
  • Alle grote merken
  • In-house productie op drie locaties
  • ISO 9001 & 14001 gecertificeerd

Contact

Hoofdkantoor Elfa Nederland:
Elfa Elementenfabriek bv
Madridstraat 5-7
1175 RK  Amsterdam (Lijnden)
T: +31 (0)20 643 69 72
F: +31 (0)20 643 90 73
E: [email protected]

Alle contactgegevens >