Maglite

Elfa is master-distributeur van het Amerikaanse merk Maglite.

Maglite is al jaren de standaard op het gebied van kwaliteits-staaflampen voor de professionele gebruiker. Maglite zaklampen worden vervaardigd uit degelijk vliegtuigaluminium en zijn weer- en schokbestendig. De staaflantaarns van Maglite zijn nu ook leverbaar als LED-zaklamp. In iedere Maglite of MagCharger ervaar je de R&D waar Maglite al 30 jaar aan werkt. Maglite is een trots Amerikaans bedrijf.

Al uim dertig jaar heeft Mag Instruments een succesverhaal in handen, letterlijk, met de handige Maglite-zaklampen. Dit zijn bijzonder stevige en duurzame zaklampen en om die reden populair bij beveiliging en politie. De grote lichtbundel bleek zeer geschikt om een verdachte tijdelijk mee te verblinden of om het verkeer te regelen. Ook bij professionals heeft Maglite een goede naam, want zo'n zaklamp zal best eens op de grond vallen tijdens de werkzaamheden. De Maglite kan tegen een stootje en een drupje regen, met recht een handige zaklamp voor professionals.

Wereldwijd wordt de Maglite gebruikt door professionals. Het is een van de bekendste lampen die gebruikt worden door leger, politie en ook door bedrijfshulpverleners. De lampen zijn volledig afgedicht met rubberen o-ringen en de lampen beschikken over een zelfreinigende schakelaar. De klassieke Maglite lampen of staaflantaarns worden standaard geleverd met een reservelampje in het batterij-compartiment. De Maglite lampen zijn zeer robuust en zijn door de hoogstaande techniek zeer duurzaam.

Meer weten? Bekijk Elfa's volledige Maglite-assortiment hier, neem contact op met Elfa of kijk op www.maglite.com.

De Maglite ML150LR moet aan een aantal punten voldoen volgens de president en oprichter van Mag Instruments, Tony Maglica. De lamp moet krachtig, handelbaar, duurzaam, betrouwbaar en mobiel zijn. Bovenal moet de lamp lang meegaan.

Zonder twijfel is de MagCharger LED de beste staaflamp onder de Maglite lampen. Steeds verbeterd en geperfectioneerd in de vele jaren van praktijk, is de Maglite MagCharger de oplaadbare staaflamp de keus van professionals over de hele wereld. Nu is er de LED uitvoering. Met een lichtsterkte van 643 lumen is deze MagCharger LED helderder dan ooit. Met een bereik van 407 meter. De combinatie van een LED zaklamp en de betrouwbare oplaadmethode van de MagCharger LED zorgt ervoor dat deze staaflamp in veel omstandigheden toepasbaar is. Dankzij de LED lichtbron gaat de staaflamp een stuk langer mee dan zijn voorganger.

Maglite 2D Led Pro, de Maglite 2D Led is een nieuwe pronkstuk van Maglite. Er zitten alleen maar voordelen aan deze Maglite 2D. Een net geïntroduceerde led technologie zorgt voor een lichtstroom van wel 274 lumen. Ook is deze 2D Led klein van formaat, maar heeft hij een lichtsterkte en een bereik van formaat. Een behuizing van geanodiseerd aluminium zorgt ervoor dat uw 2D-Cell tegen een flinke stoot kan. De Maglite 2 D Cell Led Pro werkt op 2 D size batterijen welke niet zijn meegeleverd.

De Maglite 3D LED, uitgerust met de nieuwe Maglite LED-Technologie, zorgt voor een nog betere lichtopbrengst dan eerst. Doordat de zaklamp gebruikmaakt van 3 D-cell batterijen(die niet zijn meegeleverd), is hij daarmee ook uitermate geschikt voor langdurig gebruik. De geanodiseerde behuizing zorgt ervoor dat de 3D-Cell tegen een stootje kan.

Maglite USA compacte zaklamp 'XL50' 120 mm met zeer krachtige lichtbundel. LED-techniek. Zaklamp in Tactical design met tailswitch: snel gebruik maken van 3 verschillende lichtstanden, afhankelijk van het aantal keren indrukken bij het inschakelen. De zaklamp heeft een behuizing van zwart geanodiseerd aluminium, corrosievrij. Met rubberen O-ringen, shockproof en spatwaterdicht. Wordt geleverd in kunststof cassette inclusief 3 AAA/Micro batterijen.

Dankzij de nieuwe LED-Technologie van Maglite is de Maglite XL50 LED extra milieuvriendelijk en energiebesparend. Deze Led zaklamp werkt op 3 AAA batterijen die u er bij krijgt. De XL 50 LED wordt geleverd in een zwart doosje.

De XL100 van Maglite is uitgerust met de nieuwste MagLED technologie en werkt op drie AAA batterijen die tevens meegeleverd worden. De Maglite XL100 is uitgerust met verschillende standen, waaronder een energiebesparende stand waarbij de XL100 slechts 25% van de normale lichtsterkte gebruikt. In deze stand kan de Maglite XL100 wel tot 200 uur meegaan. Ook heeft de Maglite XL100 een SOS-functie, waardoor u deze morse code niet niet uit uw hoofd hoeft te leren.

De Maglite ML125 beschikt over een focussysteem, voor een spotlight of een groot verlicht oppervlak. De lamp heeft 5 verschillende standen: van energiebesparend tot gel glikkerend licht. Deze lamp werkt kostenbesparend door de meegeleverde oplaadbare batterij. De maximale lichtopbrengst is 186 lumen.

Maglite MAG-TAC LED, deze nieuwe Maglite zaklamp uitgerust met de nieuwste Mag LED-Technologie die zorgt voor een lichtsterkte van maar liefst 320 Lumen.
Dankzij zijn kleine formaat is deze MAG TAC LED ideaal voor dagelijks gebruik en voor gebruik in kleine ruimtes. Bij de Crowned Bezel wordt standaard een clip meegeleverd zodat de lamp makkelijk bevestigd kan worden en de kans dat u uw Maglite kwijtraakt minimaal is. Doordat de Crowned Bezel in verschillende kleuren leverbaar is, is hij voor elke omgeving te gebruiken.

Gewicht (incl. verpakking): 50 gr
Afmeting (incl. verpakking): 10,0 x 6,0 x 2,5 cm
Batterij type: AAA - mini penlite
Lichtopbrengst ANSI-lumen: <100 Lumen
Reikwijdte: 50 - 99 meter
Type lichtbron: LED

LED versie van het model Mini AA.
Compleet met nylon riemholster.
Werkt op 2 stuks AA Alkaline batterijen.

Klein maar met grote prestaties, deze onverwachte kwaliteiten gelden voor de Maglite Solitaire LED-zaklamp AAA. De looks van dit model zijn vergelijkbaar met de originele Solitaire-modellen uit 1988 en de bediening is identiek. Met de draaibare kop zet u dit model aan en uit en regelt u de focus van nauw naar wijd. De gebruikte LED-techniek is nieuw sinds de eerste Solitaire op de markt kwam. De lichtbundel is zo sterk dat u er zomaar 55 meter ver mee schijnt, en dat voor een zaklamp die weinig groter is dan uw autosleutels.

Naast de diverse vernieuwde Maglite LED staaflantarens, levert Elfa Elementenfabriek uiteraard ook de krypton variant van verschillende type staaflampen van het merk Maglite. Zo zijn de Maglite 2D, 3D, 4D, 2AA en MagCharger allen leverbaar.

Switch Language ▾
Elfa Benelux
Elfa UK
English
Elfa DE
Deutsch

Voordelen van Elfa

  • Ruim 100 jaar ervaring
  • Altijd een oplossing,
    maatwerk mogelijk
  • Alle grote merken
  • In-house productie op drie locaties
  • ISO 9001 & 14001 gecertificeerd

Contact

Hoofdkantoor Elfa Nederland:
Elfa Elementenfabriek bv
Madridstraat 5-7
1175 RK  Amsterdam (Lijnden)
T: +31 (0)20 643 69 72
F: +31 (0)20 643 90 73
E: [email protected]

Alle contactgegevens >