Langere levensduur van uw accu's

Is de levensduur van een accu ook bepalend voor u? Dan bent u bij Elfa aan het juiste adres. Wij zijn al jaren een groothandel in onder andere accu’s en hebben er tevens zelf een ontwikkeld: de Lead Crystel. De Lead Crystal accu is dé oplossing voor alle accu-problematiek. Met verbeterde prestaties, lagere kosten en een langere levensduur van de accu biedt de Lead Crystal uitkomst.

De voordelen van Lead Crystal accu’s

Lead Crystal batterijen zijn ontwikkeld als alternatief voor loodzuur batterijen en een stuk milieuvriendelijker. Doordat ze niet geclassificeerd worden als gevaarlijke stof, zijn ze eenvoudig te vervoeren over land en lucht. De optimale prestaties en langere levensduur van Lead Crystal accu’s leidt ertoe dat ze veelvuldig worden gebruikt. De snelle oplaadbaarheid en het extreme temperatuurbereik maakt ze geschikt voor vele situaties.

Dus wanneer u wilt profiteren van een lange levensduur van accu’s in combinatie met diverse kwalitatieve zeer hoogwaardige eigenschappen, kiest u voor Lead Crystal accu’s.

Verder informatie

Meer over de levensduur van Lead Crystal accu’s leest u op de speciale website. Hier kunt u ook terecht voor het plaatsen van bestellingen en het stellen van vragen. Wij staan u graag te woord. Met onderstaand contactformulier kunt u ook meteen contact opnemen met uw vragen:

Switch Language ▾
Elfa Benelux
Elfa UK
English
Elfa DE
Deutsch

Voordelen van Elfa

  • Ruim 100 jaar ervaring
  • Altijd een oplossing,
    maatwerk mogelijk
  • Alle grote merken
  • In-house productie op drie locaties
  • ISO 9001 & 14001 gecertificeerd

Contact

Hoofdkantoor Elfa Nederland:
Elfa Elementenfabriek bv
Madridstraat 5-7
1175 RK  Amsterdam (Lijnden)
T: +31 (0)20 643 69 72
F: +31 (0)20 643 90 73
E: [email protected]

Alle contactgegevens >