Led Lenser

Zweibrüder Optoelectronics is een van 's werelds toonaangevende fabrikanten van LED metalen zaklampen. Het bedrijf werd in 1993 opgericht door Harald en Rainer OPOLKA waarbij ze de merknaam LED LENSER ® introduceerden. Onder die naam wordt een breed scala van zaklampen, hoofdlampen en duiklampen gefabriceerd met de nieuwste LED-technologie . De meeste van hen zijn uitgerust met het Advanced Focus System, een van de beste focussystemen.

De verschillende series zijn ontworpen om verschillende behoeften te voldoen Sommige zaklampen of hoofdlampen werken op batterijen andere op basis van accu's. De producten worden zowel door professionals als in de outdoormarkt zeer gewaardeerd.

Bekijk het volledige LedLenser assortiment van Elfa hier, of zie meer op www.ledlenser.com

Een neiuwe all round-serie van Led Lenser. De verschillende A serie lampen kunnen worden gezien als de instapmodellen van Led Lenser. Meer weten over de verschillende lampen uit deze serie? Klik hier.

De Led Lenser D14 is een duiklamp met een uitstekend lichtbereik en een innovatieve magnetische schakelaar. Met zijn axiale collimator heeft deze lamp echter een verbazingwekkende diepte van de focus. U schijnt op het land tot 180 meter. De lampkop is gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal, de body van schok en breukvast kunststof. Kenners waarderen ook onze ontwikkelde magnetische schakelaar die handig in gebruik is, zelfs met handschoenen. De Led Lenser D14 is geschikt voor duiden tot 60 meter diepte. Meer weten over de Led Lenser D14 lamp? Klik hier.

De F1R van Led Lenser kan worden gezien als de straaljager onder de zaklampen. Deze lamp produceert 1000 lumen uit slechts één 18650 Li-ion batterij. De lamp is geanodiseerd volgens de militaire standaard, waterdicht (IPX8), heeft elektronische besturing met temperatuursensoren, lift eindkap, vervangbare tactical ring en het beeld-licht-gebruik is geoptimaliseerd. Dit zijn feiten die zelfs veeleisende kenners overtuigen. Meer weten over de Led Lenser F1 lamp? Klik hier.

De nieuwste modellen van deze H-serie zijn de verdere ontwikkeling van de bekroonde Head Fire Power Chip. Uitstekende afwerking, een uniek optisch systeem (patent aangevraagd), gebruiksvriendelijkheid, draagcomfort en extreme helderheid maken dat deze modellen zich onderscheiden van eigenlijk alle andere hoofdlampen. Meer weten over de verschillende lampen uit deze serie? Klik hier.

De I-serie van Led Lenser wordt ook wel de Industrial Serie genoemd en is daarom uitermate geschrikt voor industriële gebruikers. De lampen zijn niet bedoeld voor de handel, maar worden exclusief gedistribueerd onder industriële klanten. Meer weten over de verschillende lampen uit deze serie? Klik hier.

De K-serie van Led Lenser bestaat uit fraaie miniatuurzaklampen. De lampen bedoeld voor de sleutelhanger zijn bijzonder helder, licht en uitgerust met de nieuwste elektronica. Meer weten over de verschillende lampen uit deze serie? Klik hier.

De behuizing van deze lampen zijn bijzonder licht en handig, omdat ze bestaat uit een zeer speciaal materiaal: polycarbonaat. Polycarbonaat weegt slechts ongeveer half zoveel als aluminium, is temperatuurbestendig van minus 175 graden tot plus 175 graden Celsius, en ook zeer schok- en breukvast. Cockpitramen zijn gemaakt van dit materiaal. Dankzij polycarbonaat, is de lamp behuizingen weerbestendig, uiterst robuust en voelt hij goed aan. Zelfs in de kou, omdat hij kou niet geleidt. Meer weten over de verschillende lampen uit deze serie? Klik hier.

Diverse omstandigheden vragen om hun eigen licht. Daarom werkt de M-serie met Smart Light Technology. De basis bestaat uit microcontrollers die een onderdeel vormen van alle producten M Series. Het resultaat is een symbiose van vele verschillende lichtprogramma's en eenvoudige bediening via een enkele drukknop. Bovendien zorgt de intelligente microcontroller, hart van de Smart Light Technology, voor geoptimaliseerd energieverbruik. Daarmee zet de M-serie een nieuwe standaard op het gebied van moderne controle over het licht en compact design. Technologie en design in perfecte harmonie. Meer weten over de verschillende lampen uit deze serie? Klik hier.

De initiële aantrekkingskracht van de LED LENSER ® P (Professional) Serie ligt in zijn kracht en dynamische elegantie. Maar wat er in de mooie behuizing zit is nog boeiend: Deze lampen zijn technologisch spraakmakend. Hun hart vormt het gepatenteerde Advanced Focus System (te beginnen met LED LENSER ® P5). Deze lens technologie is een mijlpaal in de geschiedenis van kunstlicht. Een dubbel-shell reflector-lens zorgt voor een traploze overgang van een brede schijnwerper naar een sterk gebundeld licht. De meeste van de lampen voorzien van een nieuwe generatie 3 watt chips. Meer weten over de verschillende lampen uit deze serie? Klik hier.

Deze zaklamp serie is ongeëvenaard in de wereld. Alle modellen zijn handig, compact, enorm krachtig, en voorbestemd voor tactische missies vanwege hun speciale technologie. Daar zijn ze de perfecte compagnon voor het alledaagse werk van politieagenten en veiligheidsdiensten. Zij waarderen zeker de heldere, bijna perfect scherpstelling. Daarnaast kan een lamp die ook kan worden gebruikt als een licht wapen om zo escalatie te voorkomen. Hij verblindt relschoppers of inbrekers in die belangrijke cruciale eerste seconden. Meer weten over de verschillende lampen uit deze serie? Klik hier.

De X-serie biedt lampen voor hen die van superlatieven houden. Vooral de focusbare X21 toont ons de opvallende lichtopbrengst die gerealiseerd kan worden bij het gebruik van zeven chips. Deze nieuwe High Performance Line combineert innovaties en is daarmee ongekend in de geschiedenis van zaklampen. De Reflector-lens van het Advanced Focus System, de Speed Focus, de Battery Cartridge, het nieuwe Dynamic Switch-concept en last but not least de ongelooflijke lichtsterkte van de chips zijn maar een paar van de nieuwigheden. Met een van deze lampen, heeft u een stukje van de toekomst in uw hand. Meer weten over de verschillende lampen uit deze serie? Klik hier.

Switch Language ▾
Elfa Benelux
Elfa UK
English
Elfa DE
Deutsch

Voordelen van Elfa

  • Ruim 100 jaar ervaring
  • Altijd een oplossing,
    maatwerk mogelijk
  • Alle grote merken
  • In-house productie op drie locaties
  • ISO 9001 & 14001 gecertificeerd

Contact

Hoofdkantoor Elfa Nederland:
Elfa Elementenfabriek bv
Madridstraat 5-7
1175 RK  Amsterdam (Lijnden)
T: +31 (0)20 643 69 72
F: +31 (0)20 643 90 73
E: [email protected]

Alle contactgegevens >