Karl Dose Scheepsverlichting


Opgericht in 1920 als specialist voor scheepselektronica, Karl Dose heeft haar productportefeuille consequent uitgebreid naar andere maritieme sectoren. Van Karl Dose scheepsverlichting, schijnwerpers en zoeklichten tot aan containeraansluitingen en apparatuur voor elektrische installaties. De producten van Karl Dose zijn ontworpen voor de speciale eisen van de scheepvaart, de marine en gevaarlijke gebieden.

 

Specialist in scheepselektronica

Of het nu gaat om koopvaardijschepen of speciale boten, cruiseschepen of jachten, reddingsschepen of de marine – Karl Dose is de competente partner voor de scheepvaart. De producten van Karl Dose onderscheiden zich niet alleen door hun eersteklas kwaliteit. Ze worden door mens en natuur getest en zorgen zo voor een veilige toevoer van licht en stroom. Ook aangrenzende sectoren zoals de offshore-sector, het havenbeheer of de industrie profiteren van Karl Dose haar hoogwaardige productportefeuille. Dit aanbod wordt daarnaast gecompleteerd door gecertificeerde producten voor gevaarlijke gebieden.

 

Assortiment van Dose scheepsverlichting

Het bedrijf levert naast scheepselektronica ook scheepsverlichting. Het assortiment van Dose scheepsverlichting bestaat uit producten als: plafondlampen, schijnwerpers en wandlampen. Een populaire plafondlamp uit het assortiment van Dose scheepsverlichting is de PONTOS LED 569 wit small standard light -O 115V. Dit is een plafondlamp met een kleine standaardlamp. Daarnaast heeft de lamp een messing behuizing en een mat cilindrisch glas.

 

 

Karl dose plafondlamp

PONTOS LED 569 wit small standard light -O 115V

 

Een tweede product van Dose scheepsverlichting is de AQUILA 631 Dutch type fixture with wall bracket E27. Dit is een Nederlands Type Wandlamp. De lamp heeft een messing behuizing en wordt geleverd met een 452 dubbele beugellamphouder E27. De lamp is ook verkrijgbaar met een 460 dubbele beugellamphouder B22. Ten slotte is de lamp ook leverbaar zonder lamphouder.

 

Karl Dose wandlamp

AQUILA 631 Dutch type fixture with wall bracket E27

 

Een derde product uit het assortiment van Karl Dose, is de Hercules 3 LED Alu-Floodlight 160W 85-264VAC / 120-370VDC, Beam 32°. Dit is een schijnwerper die gemaakt is van zeewaterbestendig aluminium. Daarnaast heeft de lamp een vermogen van circa 6.000 lm.

 

Karl dose scheepsverlichting schijnwerper

Hercules 3 LED Alu-Floodlight 160W 85-264VAC / 120-370VDC, Beam 32°

 

Professioneel advies nodig bij uw keuze?

Alle verlichting aan boord is te vinden binnen het zeer brede assortiment van Dose scheepsverlichting. Voor al die producten geldt natuurlijk dat ze voldoen aan de allerhoogste kwaliteitseisen. Elfa en Karl Dose weten hoe zwaar de omstandigheden aan boord kunnen zijn en hebben ervoor gezorgd dat deze maritieme lampen ook in die omstandigheden 100% functioneren. Heeft u professioneel advies nodig bij uw keuze voor een product van Karl Dose? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

 

Helaas levert Elfa alleen aan zakelijke klanten. We willen u daarom vriendelijk verzoeken om uw elektrotechnisch installateur contact met ons te laten opnemen. Op deze manier kunnen we u alsnog helpen.

Bedankt voor uw begrip.

reCAPTCHA is required.

Inschrijven voor de nieuwsbrief: