Energizer batterijen en lampen


Energizer brengt niet alleen een brede range aan batterijen op de markt, maar ook zaklampen en hoofdlampen die zich allen kenmerken door een goede prijs/kwaliteit-verhouding.

 

 

Meer dan Energizer batterijen

Energizer is wereldwijd bekend en heeft een rijke historie. Het bedrijf produceerde zijn eerste batterij in 1896. Sindsdien is het bedrijf altijd blijven innoveren. Wat niet iedereen weet, is dat ze twee jaar later al hun eerste zaklamp hadden geproduceerd. Er zijn dus naast batterijen ook andere producten van het Amerikaanse merk, zoals een professionele hoofdlamp. Het totale aanbod bestaat uit:

  • Niet oplaadbare batterijen
  • Oplaadbare batterijen
  • Handlampen
  • Zaklampen
  • Hoofdlampen

 

Hieronder volgt een toelichting op een aantal producten uit het brede assortiment van Energizer.

Energizer batterijen (niet oplaadbaar)

De niet oplaadbare batterijen van Energizer zijn Alkaline of Lithium en zijn van hoge kwaliteit en hebben een lange levensduur. Hieronder vindt u een voorbeeld van een Lithium batterij van Energizer, deze batterij presteert goed onder extreme omstandigheden.

 

Energizer niet oplaadbare batterij

 

Lithium batterij 1,5V AA BL4

 

De hierboven getoonde niet oplaadbare batterij van Energizer, is de Lithium batterij 1,5V AA BL4. Energizer beschikt naast niet oplaadbare lithium baterijen ook over niet oplaadbare Alkaline varianten.

 

Energizer Max

 

De Energizer Max Alkaline batt Mignon AA

 

Een voorbeeld is de hierboven getoonde Energizer Max Alkaline batt Mignon AA. Deze Energizer batterijen zijn voordelig in gebruik, hebben goede prestaties en worden onder andere gebruikt in veel huishoudelijke apparaten.

 

Energizer batterijen (oplaadbaar)

Naast niet oplaadbare batterijen beschikt Energizer ook over herlaadbare varianten. Een voorbeeld is de Energizer Recharge NiMH batt HR06 AA 2Ah.

 

Energizer oplaadbare batterij

 

Energizer Recharge NiMH batt HR06 AA 2Ah

 

Deze herlaadbare Energizer Power Plus batterij staat bekend om zijn kwaliteit, duurzaamheid en lange levensduur. Dit is een Nikkel-metaalhydride (NiMH) batterij die bekendstaat als het betere alternatief van de NiCd batterij vanwege een hogere capaciteit en heit feit dat dit type minder last heeft van het geheugeneffect.

 

Energizer beschikt ook over oplaadbare Nikkel-metaalhydride (NiMH) batterijen met een hoog vermogen. Een voorbeeld hiervan is de Energizer Recharge NiMH batt HR22-9V-E-Block 175mAh. Deze Energizer batterijen zijn gebruiksklaar en hebben een ultra snelle oplaadtijd. Verder kunnen ze enkele honderden keren worden opgeladen en hebben ze een gebruikstemperatuurbereik tussen 0°C en 50°C.

 

Energizer Recharge batterij

Energizer Recharge NiMH batt HR22-9V-E-Block 175mAh

Handlampen

Outdoor of voor professioneel gebruik is het van belang om kwalitatief hoge handlampen te hebben die betrouwbaar zijn en tegen een stootje kunnen. Het is daarom een prima optie om de handlampen van Energizer te overwegen. Een voorbeeld is de ‘Energizer Hardcase Pro Hybrid handlamp’.

 

Energizer handlamp

 

Energizer Hardcase Pro Hybrid handlamp 550Lm inc.6xAA NiMH blister

 

Deze betrouwbare handlamp is van de serie ‘hardcase’, en kan daarom wel tegen een stootje. Deze variant heeft een gemiddelde brandduur van 22 uur (215Lm en 270m) en kan daarnaast opnieuw worden opgeladen.

Zaklampen

Naast handlampen zijn er ook zaklampen van Energizer die gemakkelijk zijn mee te dragen. Dit geldt bijvoorbeeld voor de zaklamp van de serie Vision HD. Perfect voor professioneel gebruik en gemaakt van hoogwaardig materiaal en werkt op Akaline batterijen. De brandduur is 12 uur (80Lm en 45m).

 

Energizer zaklamp

Energizer zaklamp Vision HD focus 400Lm 4uur IPX7 inc.2xAA blister

Professionele hoofdlamp

Voor sommige beroepen is een professionele hoofdlamp handiger dan een hand- of zaklamp. Een goede optie om te overwegen, is de Energizer Atex Z0 130Lm hoofdlamp exc.3xAAA.

 

Atex hoofdlamp van Energizer

 

 

Energizer hoofdlamp

 

Deze hoofdlamp van Energizer is niet oplaadbaar (Alkaline) en is gekeurd aan de hand van de strenge veiligheidsrichtlijnen van Atex. Dit model is ‘explosionproof’ Atex zone 0. Het licht is water- en stofbestendig en functioneert nog bij een val van 4 meter. Het is de ideale professionele hoofdlamp voor gebruik onder zware omstandigheden.

Meer info over ons Energizer aanbod?

We hopen u een duidelijk beeld te hebben gegeven van ons aanbod van Energizer batterijen en lampen. Mocht u het gehele assortiment willen zien, dan klikt u op onderstaande button.

 

ASSORTIMENT

 

 

Voor vragen over onze Energizer producten, of over Elfa zelf, kunt u natuurlijk contact met ons opnemen. Het makkelijkst is om het contactformulier in te vullen. Wij zullen vervolgens zo snel mogelijk contact met u opnemen.

 

Helaas levert Elfa alleen aan zakelijke klanten. We willen u daarom vriendelijk verzoeken om uw elektrotechnisch installateur contact met ons te laten opnemen. Op deze manier kunnen we u alsnog helpen.

Bedankt voor uw begrip.

reCAPTCHA is required.

Inschrijven voor de nieuwsbrief: