Missie, visie, waarden, privacy

Missie

Elfa levert maatwerkoplossingen aan bedrijven op het gebied van draagbare energie, batterijen, accu’s, lampen en laders, waarbij gebruik wordt gemaakt van topmerken. Een compleet assortiment aan draagbare oplossingen ter ondersteuning van strategische bedrijfsontwikkeling, in combinatie met duurzame innovatie. Wij streven naar het bereiken van optimale tevredenheid bij al onze zakenrelaties. Indien wij een oplossing niet voorhanden hebben, dan ontwikkelen wij er een op maat.

Visie

Elfa heeft de ambitie om een koppositie in te nemen als de belangrijkste strategische zakenpartner door het leveren van draagbare energie-oplossingen die de beste zijn op hun gebied, waardoor zakelijk succes wordt gestimuleerd en ondersteuning wordt geboden voor duurzame groei. Ons geavanceerde bedrijf, onze zakelijke benadering, en onze snelle aanpassing aan veranderingen in de markt komen voort uit onze belangrijkste bedrijfswaarden die toonaangevend zijn in onze besluitvorming, elke dag en elk uur. Wij investeren voortdurend in de vaardigheden en kennisopbouw van onze medewerkers om maximale klanttevredenheid te garanderen: vandaag, morgen en in de toekomst.

Waarden

Naast de door Elfa gehanteerde missie en visie hebben wij onszelf ook een viertal bedrijfswaarden eigen gemaakt om zodoende de klant zo veel mogelijk in zijn behoeften en wensen te kunnen voorzien. Hierbij gaat het om de zogenoemde 4T's; namelijk Truth, Trust, Transparency en Teamwork. Hierdoor garanderen wij onze klanten altijd een waarheidsgetrouwe, transparante en betrouwbare afhandeling van wat van ons wordt verlangd. Daarnaast streven wij ernaar, met teamwork, het optimale eindresultaat voor onze zakenrelaties te realiseren.

Download Missie, Visie en Waarden (PDF)

Privacyverklaring

Download Privacyverklaring (PDF)

Switch Language ▾
Elfa Benelux
Elfa UK
English
Elfa DE
Deutsch

Voordelen van Elfa

  • Ruim 100 jaar ervaring
  • Altijd een oplossing,
    maatwerk mogelijk
  • Alle grote merken
  • In-house productie op drie locaties
  • ISO 9001 & 14001 gecertificeerd

Contact

Hoofdkantoor Elfa Nederland:
Elfa Elementenfabriek bv
Madridstraat 5-7
1175 RK  Amsterdam (Lijnden)
T: +31 (0)20 643 69 72
F: +31 (0)20 643 90 73
E: [email protected]

Alle contactgegevens >