Assemblage

Eigen assemblagefaciliteiten

Elfa kan op iedere vraag een passend antwoord geven, door een combinatie te bieden van een kernassortiment aangevuld met eigen productie en assemblage. We leveren merkonafhankelijk alle denkbare batterypacks, volledig en exact afgestemd op het voltage, de capaciteit en de afmetingen die ú wenst. In grote, maar ook kleine oplages, tot zelfs enkele stuks. Overigens altijd met een korte levertijd. We hebben het, of we maken het. Op bijzondere vragen krijgt u van Elfa altijd een passend antwoord.

Vakkundig advies vervat in een complete oplossing

Op iedere vraag die u ons voorlegt, krijgt u snel en doeltreffend antwoord - zwart op wit en tot in de kleinste technische details. We kunnen terugvallen op decennialange ervaring en kiezen de voor u beste oplossing. De praktijk wijst immers uit dat zo'n nuchtere benadering als vanzelf de beste balans tussen kwaliteit en kostenefficiëntie oplevert. Uw belang staat bij ons op de eerste plaats.

BPC

Om u zeer snel en vakkundig van dienst te kunnen zijn beschikt Elfa sinds 2012 over een design- en productiefaciliteit in Oss (een joint venture met Batterij Import Nederland). Hier is hoogwaardige kennis samengebracht op het gebied van printed circuit board-design, assemblage en productie. Elfa produceert hier maatwerk in Li-Ion battery packs.

 

Logo BPC

Switch Language ▾
Elfa Benelux
Elfa UK
English
Elfa DE
Deutsch

Voordelen van Elfa

  • Ruim 100 jaar ervaring
  • Altijd een oplossing,
    maatwerk mogelijk
  • Alle grote merken
  • In-house productie op drie locaties
  • ISO 9001 & 14001 gecertificeerd

Contact

Hoofdkantoor Elfa Nederland:
Elfa Elementenfabriek bv
Madridstraat 5-7
1175 RK  Amsterdam (Lijnden)
T: +31 (0)20 643 69 72
F: +31 (0)20 643 90 73
E: [email protected]

Alle contactgegevens >