Electrochem

Electorchem is een marktleider in de totale energie-oplossingen voor kritische toepassingen door het leveren van maatwerk batterijcapaciteit en management systemen, opladers en docking stations, en de voedingen voor veeleisende markten wereldwijd. Het begon bij de lithium cellen die werd uitgevonden voor de implanteerbare pacemaker door de opricht Wilson Greatbatch. 

Meer weten? Kijk op www.electrochemsolutions.com of bekijk een greep uit Elfa's Electrochem assortiment hier.

De non-rechargeable batterijen van Electrochem zijn uitermate geschikt voor gebruik in veeleisende toepassingen met bijvoorbeeld uitzonderlijke omgevingstemperaturen en mechanische trillingen. De lithium cellen zijn voorzien van een zeer hoge energiedichtheid (915 watt uur per liter), wat overeen komt met bijna drie keer de energiedichtheid van een conventionele alkalinebatterij. Verder worden de batterijen gekenmerkt door de extreem lage zelfontlading.

Meer weten over de verschillende type batterijen uit deze non-rechargeable serie van Electrochem? Klik hier.

In onze eigen assemblage afdeling maken we custom-made Electrochem packs in alle denkbare uitvoeringen. Dit alles volgens strikte procedures en veiligheidsvoorschriften. De aantallen die geproduceerd worden kunnen varieren van 1 stuk (proto-type) tot series van 1000+. Bovendien kunnen wij uw baaterypack voorzien van uw eigen logo, artikelnummer en/of verpakking.

Connectoren:
Alle lithium batterijen en lithium packs kunnen door ons voorzien worden van een connector, wij werken met o.a. Tyco (AMP), Molex, JST, JAE, Thomas en Betts e.a.

Switch Language ▾
Elfa Benelux
Elfa UK
English
Elfa DE
Deutsch

Voordelen van Elfa

  • Ruim 100 jaar ervaring
  • Altijd een oplossing,
    maatwerk mogelijk
  • Alle grote merken
  • In-house productie op drie locaties
  • ISO 9001 & 14001 gecertificeerd

Contact

Hoofdkantoor Elfa Nederland:
Elfa Elementenfabriek bv
Madridstraat 5-7
1175 RK  Amsterdam (Lijnden)
T: +31 (0)20 643 69 72
F: +31 (0)20 643 90 73
E: [email protected]

Alle contactgegevens >