COAST


De Amerikaanse COAST zaklampen zijn kwalitatief enorm hoogwaardig. Welk ander merk geeft zonder aarzelen 5 jaar garantie? En welk ander merk levert haar lampen standaard met zoveel accessoires?

 

 

Ongeëvenaarde kwaliteit tegen een scherpe prijs

Sinds enkele jaren heeft Elfa de COAST zaklamp toegevoegd aan haar brede assortiment. COAST Portland is net als Elfa een familiebedrijf met meer dan 100 ervaring. Het bedrijf produceert onder andere LED- zak- en hoofdlampen, messen en multi-tools voor de professional en de veeleisende particulier. COAST produceert innovatieve, technologisch hoogwaardige producten die het leven veiliger, gemakkelijker en leuker maken.

 

Het is niet verwonderlijk dat COAST Portland in de afgelopen decennia is uitgegroeid tot het grootste zaklampenmerk ter wereld. Het is daarom bijzonder dat de COAST zaklamp tot vijf jaar geleden nauwelijks verkrijgbaar was in Nederland en België. Daar is verandering in gekomen sinds Elfa Elementenfabriek de distributie van COAST ter hand heeft genomen.

 

De producten van COAST doen zeker niet onder voor de andere grote merken die Elfa voert. Het enige échte verschil is de prijs: die ligt aanzienlijk lager dan bij de andere A-merken. Ondertussen is de kwaliteit zó goed, dat Elfa en COAST vijf jaar garantie op de producten geven. Dat is een unieke combinatie.

 

COAST zaklampen

COAST wordt over de hele wereld geroemd om zijn goede prijs-kwaliteit verhouding. Ongekende prestaties en 5 jaar garantie zijn de basis van het succes van dit Amerikaanse merk dat meer dan 100 jaar bestaat. Elfa biedt het volledige assortiment van COAST aan: de (oplaadbare) zaklampen, inspectielampen, hoofdlampen, ATEX lampen, werklampen, EAL lampen, safety lampen, multi-tools en messen.

 

De producten van COAST zijn ideaal voor professionals in veiligheids- en reddingsdiensten, maar ook voor jagers en het leger. Denk bijvoorbeeld aan de COAST FL13R oplaadbare hoofdlamp. De COAST FL13R is een tweekleurige oplaadbare hoofdlamp en biedt een maximale output van 270 lumen wit licht. Deze is perfect voor professionele beroepen, outdoor of op de werkplaats.

 

 

COAST FL13R oplaadbare hoofdlamp rood en wit licht inc.2xLi-ion

 

Alle COAST(zak)lampen hebben LED’s van hoge kwaliteit met een lange levensduur en zijn zeer zuinig in gebruik. De meeste modellen werken met eenvoudige AA- of AAA-batterijen. De COAST G19 LED is een zeer populair model en het is makkelijk te begrijpen waarom. De COAST G19 LED (54Lm) inspectie LED-zaklamp heeft een geweldige combinatie van fel licht, compact formaat en lage kosten. Door de lichtgewicht aluminium behuizing is het bestand tegen intensief dagelijks gebruik.

 

 

COAST inspectielamp G19 54Lm inc.1xAAA blister

 

Verder beschikken we over de COAST HX5 LED-zaklamp. Deze HX5 LED-zaklamp heeft een eenvoudige bediening die zorgt voor een heldere witte verlichting in een lichtgewicht compacte behuizing. De zaklamp heeft 130 lumen en een bereik van 79 meter, met behulp van 1 x AA alkalinebatterij.

 

 

COAST HX5 zaklamp 180Lm Slide Pure Beam pocket clip inc.1xAA blister

 

Daarnaast beschikken we over de COAST HP10R handlamp. Het dubbele voedingssysteem van de COAST HP10R (zaklamp 1050 lumen) betekent dat de lamp brandt op lithium-ion batterij of 4 AAA-alkalinebatterijen.

 

 

 

 

COAST HP10R handlamp dimb. oplb. acces. inc. 2xLi-ion 4xAAA

 

Bovendien bieden we ook de COAST PM450R werklamp aan. Deze lamp onderscheidt zich van al zijn soortgenoten door de unieke vormgeving. Door deze unieke vormgeving schijnt het licht in werkelijk alle richtingen! Zet de lamp neer, hang hem op aan de magneet of haak en richt de lichtbundel op uw werkplek: lichtopbrengst 550 Lumen.

 

 

 

COAST PM450R werklamp oplaadbaar 550Lm magnetisch inc.1xLi-ion

Ik sta voor u klaar

Daan Schutte, Sales Director Elfa

Daan Schutte

Sales Director

Heeft u een vraag?
Mail of bel mij gerust!

COAST zaklamp lichtbundel

Het meest indrukwekkende kenmerk van COAST producten is de kwaliteit en zuiverheid van de lichtbundel die wordt geproduceerd door hun gepatenteerde ‘Pure Beam‘ focusoptiek (zoals ook het geval bij de G50LED). Deze geeft een uitzonderlijk zuivere, witte bundel zonder schaduwen of onvolkomenheden.

 

De COAST-zaklampen met deze functie bieden lange-afstandsstralen in ‘Spot Mode’ met een heldere kern en een brede perifere straal, wat resulteert in een groter lichtgebied. Bij gebruik in ‘Flood Mode’ is de bundel ongeveer het dubbele dan die van de meeste toonaangevende merken, met een consistentie en zuiverheid die werkelijk verrassend is.

 

 

Spot mode van een COAST zaklamp

 

Wij helpen u graag verder!

Voor een COAST zaklamp bent u bij Elfa aan het juiste adres. Naast zaklampen hebben we nog veel andere producten van dit merk, zoals verschillende messen. Klik op onderstaande knop voor ons gehele assortiment van COAST.

 

 

 

Echter, COAST Portland is slechts één van de verschillende zak- en hoofdlamp-merken die Elfa aanbiedt. Om de juiste keuze te maken uit het enorme aanbod, voorzien onze ervaren medewerkers u graag van deskundig en betrouwbaar advies. Op deze manier bent u verzekerd van de juiste lamp uit het aanbod van Elfa. Aarzel niet en neem contact met ons op voor meer informatie of een offerte. Daarvoor kunt u onderstaand contactformulier invullen.

 

Helaas levert Elfa alleen aan zakelijke klanten. We willen u daarom vriendelijk verzoeken om uw elektrotechnisch installateur contact met ons te laten opnemen. Op deze manier kunnen we u alsnog helpen.

Bedankt voor uw begrip.

reCAPTCHA is required.

Inschrijven voor de nieuwsbrief: