Coast

Het Amerikaanse COAST Portland is al ruim honderd jaar actief. Het heeft wereldwijd een naam opgebouwd op het gebied van professionele zak- en hoofdlampen, multitools en messen. Het gaat om degelijke lampen, die in het eigen COAST Light Lab ontwikkeld worden, die voldoen aan de hoogste eisen en die tegen een zeer scherpe prijs worden aangeboden. Niet verwonderlijk dat COAST in de afgelopen decennia is uitgegroeid tot het grootste zaklampenmerk ter wereld in volume.  Elfa heeft de producten in huis uitvoerig getest en durft te stellen dat deze zeker niet onderdoen voor de overige grote merken die Elfa voert. Het enige échte verschil is de prijs: die ligt aanzienlijk lager dan de andere A-merken. Ondertussen is de kwaliteit dus zó goed, dat Elfa maar liefst vijf jaar garantie op de producten kan geven. Dat is een unieke combinatie.

Meer weten? Bekijk Elfa's Coast assortiment hier, of kijk op: coastportland.com

De HP-range van Coast bestaat uit robuuste handlampen en handig kleine inspectielampjes (voor hoofdlampjes zie de HL-range). Dankzij de hoogstaande kwaliteit zijn alle lampen in deze range slagvast, weerbestendig en de LED is vrijwel onbreekbaar. Bovendien geldt er 5 jaar garantie van Coast tegen defecten in materialen en constructie. Getest en gekeurd ANSI / FL1-normen. Afgebeeld is de HP7R.

In de HL-range van Coast vindt u voor elke uitdaging een geschikte hoofdlamp. Hoofdlampen zijn handiger dan inspectielampjes: u heeft twee handen vrij. Afgebeeld zijn het instapmodel FL14 en de HL8R. Coast hoofdlampen zijn slagvast, weerbestendig en de LED’s zijn vrijwel onbreekbaar. Daarnaast hebben hoofdlampen in de HL-range 5 jaar garantie tegen defecten in materialen en constructie. Getest en gekeurd ANSI / FL1-normen. 

Voor verlichting rondom is er een andere lamp nodig dan eerdergenoemde lampen. De EAL-range omvat vier rond schijnende, krachtige LED lampen die een groot oppervlak kunnen aanlichten. Coast’s Emergency Area Lights zijn slagvast, weerbestendig en de LED’s zijn vrijwel onbreekbaar. Daarnaast hebben de lampen in de EAL-range 5 jaar garantie tegen defecten in materialen en constructie. Getest en gekeurd ANSI / FL1-normen. 

Als u het plaatje ziet, weet u wat de multitool inhoudt. De multitool is voor Coast een zeer belangrijk onderdeel van hun assortiment en het is om die reden dat wij ook dit ook aanbieden. In sommige Multitools zit zelfs een LED-lamp.

Switch Language ▾
Elfa Benelux
Elfa UK
English
Elfa DE
Deutsch

Voordelen van Elfa

  • Ruim 100 jaar ervaring
  • Altijd een oplossing,
    maatwerk mogelijk
  • Alle grote merken
  • In-house productie op drie locaties
  • ISO 9001 & 14001 gecertificeerd

Contact

Hoofdkantoor Elfa Nederland:
Elfa Elementenfabriek bv
Madridstraat 5-7
1175 RK  Amsterdam (Lijnden)
T: +31 (0)20 643 69 72
F: +31 (0)20 643 90 73
E: [email protected]

Alle contactgegevens >