Accupacks waar u wat aan heeft

U bent op zoek naar accupacks die als back-up voor uw telecommunicatiesystemen kunnen dienen? Voor deze en andere accupacks van diverse A-merken bent u bij Elfa aan het juiste adres. Wij zijn specialist op het gebied van licht en spanning en leveren enkel kwaliteitsproducten (ISO 9001 geborgd). Voor al uw situaties waarin u een accupack nodig heeft, heeft Elfa het antwoord. Eventueel leveren wij zelfs producten op maat.

Accu’s in ontwikkeling

Omdat we bij Elfa precies begrijpen dat u op uw accupacks moet kunnen vertrouwen, blijven we ons ontwikkelen. We zijn niet alleen leverancier van diverse grote merken, we ontwikkelen ook accu’s in eigen beheer. Op deze manier kunnen we uw wensen vertalen naar de beste accu’s en accupacks. Onze Lead Crystal accu’s bieden hetzelfde als uw vertrouwde accupacks, maar leveren betere prestaties en hebben een langere levensduur. Dat wilt u toch ook?

Maatwerk

Mocht er onverhoopt geen accupack zijn die geschikt is voor uw situatie, dan kunnen wij u toch verder helpen. Elfa wil voor al haar zakenrelaties het beste resultaat. Is er geen oplossing voor handen, dan ontwikkelen wij die voor u op maat.

Meer weten?

Meer informatie over de Lead Crystal accu's en accupacks vindt u op de website www.leadcrystal.nl. Op deze site kunt u ook terecht met al uw vragen en bestelt u eenvoudig het door u gewenste accupack. U kunt uiteraard ook onderstaand contactofmrulier gebruiken!

Switch Language ▾
Elfa Benelux
Elfa UK
English
Elfa DE
Deutsch

Voordelen van Elfa

  • Ruim 100 jaar ervaring
  • Altijd een oplossing,
    maatwerk mogelijk
  • Alle grote merken
  • In-house productie op drie locaties
  • ISO 9001 & 14001 gecertificeerd

Contact

Hoofdkantoor Elfa Nederland:
Elfa Elementenfabriek bv
Madridstraat 5-7
1175 RK  Amsterdam (Lijnden)
T: +31 (0)20 643 69 72
F: +31 (0)20 643 90 73
E: [email protected]

Alle contactgegevens >