Als accucapaciteit een grote rol speelt: Elfa

Accu’s met een hoge accucapaciteit? Elfa heeft ze voor u. Wij zijn expert op het gebied van licht en spanning en leveren enkel kwaliteitsproducten. In ons assortiment vindt u onder andere diverse accu’s met verschillende accucapaciteiten en andere kenmerken. Wilt u echter profiteren van een accu met niet alleen een hoge accucapaciteit, maar ook met een lange levensduur? Dan zijn onze Lead Crystal accu’s uiterst geschikt.

Ook voor u!

Omdat we bij Elfa een zeer divers aanbod hebben in accu’s, zit er bijna altijd wel een accu bij die geschikt is voor uw situatie. Zeker nu het assortiment van Elfa is uitgebreid met de Lead Crystal accu, kunnen we steeds beter aan alle vraag voldoen. Lead Crystal accu’s zijn door Elfa ontwikkeld met het oog op een langere levensduur en betere prestaties van accu’s. De accucapaciteit van de diverse Lead Crystal accu’s loopt van 4 tot 300 Ah. Welke het meest geschikt is voor uw specifieke situatie hangt van de omstandigheden af. De vakkundige medewerkers van Elfa helpen u graag bij het maken van uw keuze en geven passend en kundig advies.

Altijd voldoende accucapaciteit

Wilt u ook profiteren van de krachtige accucapaciteit en levensduur van Lead Crystal accu’s? Bezoek dan de speciale website. Hier kunt u ook gebruikmaken van het contactformulier om uw bestellingen te plaatsen of uw vragen over accucapaciteit aan ons te stellen.

Switch Language ▾
Elfa Benelux
Elfa UK
English
Elfa DE
Deutsch

Voordelen van Elfa

  • Ruim 100 jaar ervaring
  • Altijd een oplossing,
    maatwerk mogelijk
  • Alle grote merken
  • In-house productie op drie locaties
  • ISO 9001 & 14001 gecertificeerd

Contact

Hoofdkantoor Elfa Nederland:
Elfa Elementenfabriek bv
Madridstraat 5-7
1175 RK  Amsterdam (Lijnden)
T: +31 (0)20 643 69 72
F: +31 (0)20 643 90 73
E: [email protected]

Alle contactgegevens >