Accu's met een extra lange levensduur

Als u wel eens gebruik maakt van accu’s kent u de voor- en nadelen ervan. Een groot nadeel is het feit dat accu’s veelal een korte levensduur kennen. Maar dat probleem lossen we bij Elfa voor u op! Onze nieuwste Lead Crystal accu’s hebben een extra lange levensduur en zijn bovendien milieuvriendelijk. Ze presteren extreem goed en hebben een hoge productveiligheid.

Ter vergelijking

Bij Elfa bieden we u een brede keuze in accu’s van hoogstaande merken. We willen kwaliteit leveren en accu’s waar u op kunt vertrouwen. Ter uitbreiding van ons sowieso al brede assortiment hebben we de Lead Crystal accu’s ontwikkeld. In vergelijking met loodzuur en lithium accu’s hebben zij een levensduur die tot wel 4 keer langer is dan gemiddeld. Loodzuur accu’s stoppen er, afhankelijk van de intensiteit het gebruik, vaak al na 2 tot 3 jaar mee. Lithium accu’s hebben een iets langere levensduur, maar gaan vaak ook niet langer mee dan 5 tot 6 jaar, veel te kort als u wilt kunnen vertrouwen op uw accu’s.

Meer informatie?

Bij Elfa streven we ernaar kwaliteit te leveren. Fiamm accu’s met een lange levensduur zijn hier een voorbeeld van. Op de webcatalogus vindt u hier meer informatie over.

Neem nu contact op

 1. Naam
  Vul aub uw volledige naam in
 2. Email adres
  Ongeldig emailadres
 3. Bericht
  Ongeldige invoer
Switch Language ▾
Elfa Benelux
Elfa UK
English
Elfa DE
Deutsch

Voordelen van Elfa

 • Ruim 100 jaar ervaring
 • Altijd een oplossing,
  maatwerk mogelijk
 • Alle grote merken
 • In-house productie op drie locaties
 • ISO 9001 & 14001 gecertificeerd

Contact

Hoofdkantoor Elfa Nederland:
Elfa Elementenfabriek bv
Madridstraat 5-7
1175 RK  Amsterdam (Lijnden)
T: +31 (0)20 643 69 72
F: +31 (0)20 643 90 73
E: [email protected]

Alle contactgegevens >